Over RX Meals

IMG_5976

Mijn naam is Veronique Willems en ik heb RX Meals opgericht in 2015. In eerste instantie produceerde RX Meals kant-en-klare sportmaaltijden. Maar omwille van logistieke problemen ben ik daarmee gestopt. Omdat ik mensen wil blijven helpen met gezond eten en leven, ben ik opleidingen gaan volgen voor afslankingsconsulent en sportvoedingsadviseur. Daarmee ben ik als voedingsadviseur aan de slag gegaan.

Zelf sport ik veel en ben ik mede-eigenaar van RX Box, een functionele gym in Hasselt. Een actieve levensstijl is zeker goed voor je, maar ik houd rekening met jouw eigen bewegingsniveau om je schema te maken. Wie wilt, kan altijd bij ons komen trainen.

Meer uitleg over de box vind je hier: http://www.rxbox.be. Wil je meer weten over RX Meals, neem dan snel contact op!